© Stichting The Mary Kee Country Company - Gouda - The Netherlands - +31 654 918147  - info @ changeofkey.com

Repertoire

Voor een compleet overzicht van het uitgebreide country music repertoire van trio Change of Key, Klik hier. Staat een, voor u speciale, song niet op de lijst? Laat het ons weten! Als het binnen de mogelijkheden van Change of Key valt, wordt het liedje natuurlijk aan het repertoire toegevoegd.
Andere muzikale mogenlijkheden van Change of Key zijn:
Muzikaal Theater aan Huis 12 verschillende shows met thema’s voor senioren op een locatie van  uw keuze of, tijdens één van van de matinee’s in Theater Concordia in Haastrecht. 
Maluhia Muziek herinnert, troost en vertelt, daar waar woorden tekortschieten.... Muziek verwarmt en opent de deur naar je hart... Live muziek op maat voor een uniek en onvergetelijk afscheid.
Allround repertoire voor feesten De bekende covers uit het country repertoire worden aangevuld met een keur van songs uit de jaren 60/70/80. Avondvullend, swingend & herkenbaar!
Vanaf 1 januari 2018 kan Change of Key uitgebreid worden met: Multi-instrumentalist Harm van Sleen Vast programma Set 1 - Akoestisch met Standup bass, mandoline, gitaren, banjo en bluesharp Set 2 - Semi akoestisch met pedalsteelguitar Set 3 - Semi akoestisch met elektrisch guitar Maar natuurlijk is een andere invulling van uw evenement ook zeker mogelijk!
DCMA AWARDS klik hier