Nieuwe Theatershow klik hier
Het lustrum jaar van Country Café Concordia begint zondag 24 september. Voor het 5e jaar op rij opent Country Café Concordia weer haar deuren voor het aankomende winterseizoen. De laatste zondagen van de maanden september 2017 t/m april 2018 kan er weer genoten worden van een middag vol onvervalste country muziek in de breedste zin van het woord. In de geweldige ambiance van Grand Café Concordia zorgt het Goudse trio Change of Key voor de muzikale invulling. Regelmatig zullen er geplande, maar ook spontane gastoptredens plaatsvinden en ook de bezoekers worden actief bij de invulling betrokken. Via e-mail worden er verzoekjes voor country songs ingediend die dan, indien mogelijk, op de eerstvolgende datum worden gespeeld. Om een bezoek aan deze muzikale zondagmiddagen, tussen 15.00 en 18.00 uur, zo laagdrempelig mogelijk te houden, is de entree, indien anders vermeld, gratis!

© Stichting The Mary Kee Country Company - Gouda - The Netherlands - +31 654 918147  - info @ changeofkey.com

Country Café Concordia Een initiatief van Change of Key i.s.m. Grand Café Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht
DCMA AWARDS 2017 klik hier
Zondag 24 september pedalsteel gitarist Tom Ensink is de eerste gast! Voor de vaste luisteraars een bekend gezicht en voor de nieuwkomers is deze instrumentalist zeker aan te raden, want hij weet met zijn gevoelige spel het hart van de country muziek liefhebber te raken! Daarnaast hebben de leden van Change of Key speciaal voor deze zondag een set samengesteld om een ode te brengen aan, de op 8 september jl. overleden country gigant, Don Williams. Ook Peter Vermeer zal deze middag aanwezig om het geluid weer op en top in orde te brengen en natuurlijk zal hij ook een aantal songs mee gaan spelen. Kortom ingrediënten genoeg om op 24 september naar Grand Café Concordia in Haastrecht te komen!
Zondag 28 oktober stond geheel in het teken van de reis naar Amerika van Joop & Marijke in de weken ervoor. Met songs werd het verhaal vertelt van de bezoeken aan concerten, het maken van contacten en de opnames bij Tim Crouch in Arkansas van de aankomende kerstsingle en het speciale lied voor WereldLichtjesDag.
Zondag 26 november. Mede dankzij de support van onze muziekvrienden van Country Café Concordia mocht Change of Key de Dutch Country Music Award 2017 voor trio in ontvangst nemen. Deze was de avond ervoor uitgereikt tijdens het DCMA Gala. Jammer genoeg kon Change of Key zelf niet aanwezig zijn, maar Nico Uittenbroek heeft de honneurs uitstekend waargenomen en hij kwam de volgende dag persoonlijk de Award overhandigen.
Zondag 24 december was het tijd voor de speciale editie van Country Café Concordia. Om 12.15 uur werd er begonnen met een uitgebreide overheerlijk Kerstbrunch onder muzikale begeleiding van Change of Key, met gastzanger Arie Poot, de broer van Daniëlle. Vanaf 14.30 kwamen de overige liefhebbers van de muziek en om 17.00 uur konden we terug kijken op een meer dan geslaagde dag op onze vaste stek in Haastrecht. Fijne Kerstdagen en alle goeds voor 2018!
De laatste zondag van januari werd alweer een feestje. Deze keer was multi instrumentalist Harm van Sleen onze gastspeler. Onze lang gekoesterde wens om eens een set met een Standup Bass akoestische te spelen kwam deze dag in vervulling. De tweede set werd de pedalsteel guitar op het podium geinstalleerd en ook de vocalen van Harm kwamen tot z’n recht met bv. de vertoling van het Glen Campbell nummer ‘Southern Nights’. En last but not least kwam ook de elektrische gitaar uit de koffer en ook deze set werd door het publiek zeer gewaardeerd. Onze eigen song ‘The Wrong Time at The Wrong Place’ werd geweldig ingevuld door Harm tot groot genoegen van het publiek en ook het duet ‘It’s You’, van de hand van Harm werd met een gewelidg applaus gewaardeerd. Veel gehoorde opmerking: ‘Voor herhaling vatbaar’!!